Arbeta med oss

Vill du arbeta med Vivant?

Som personlig assistent ger du stöd och service till en annan människa i hans eller hennes hem, arbetsplats och under fritiden för att denne skall kunna leva ett självständigt liv. Bland annat ger du omvårdnad och hjälper till med vardagssysslorna på personens egna villkor. Det är en roll med stort ansvar men också varierande och väldigt roligt.

Vad får du av att arbeta med Vivant?

Vi erbjuder alla våra assistenter och ledare utbildningar och fortbildningar för att utveckla deras kompetens:

heart-iconIntroduktionsutbildning

heart-iconGrundutbildning

heart-iconFördjupningsutbildning

Innehåller bland annat lagar, regler, företagets mål och värdegrunder samt allmän information om att vara personlig assistent. Innehåller ämnen som bemötande, information om brukarens funktionsnedsättning/hinder samt rutiner och riktlinjer inom företaget. Specifikt beroende på brukarens sjukdom, ålder och mognad. Till exempel för assistenter som skall jobba med barn.

Du  blir också en del av vår verksamhet vilket innebär:

heart-iconArbetsglädje

heart-iconDelaktighet

heart-iconEngagemang

Vi eftersträvar att alla parter i organisationen känner arbetsglädje för att utveckla individen och organisationen i en harmonisk miljö. Vi vill att du ska trivas hos oss. Vi värdesätter din delaktighet. Du som arbetar tillsammans med oss är viktig för utvecklingen av hela organisationen genom nya idéer och insikter. Du jobbar alltid med Vivant, inte för oss. Vi lovar att alltid eftersträva och motivera till engagemang från våra medarbetare.

Skicka in en spontanansökan!

Vi sparar dina uppgifter inför nästa rekrytering. Skicka in din ansökan med ett CV och personligt brev till jobb@vivant.se!