Om oss

groupshot-1-av-1Vi tror inte på paketlösningar eller gamla kombinationer. Vi tror på relationer.

Varje människa är unik. Vår utgångspunkt är därför att alltid skräddarsy din assistans på dina villkor. Vi tror inte på paketlösningar eller gamla kombinationer. Vi tror på relationer. Relationer där varje individ, assisterande såväl som assisterad, kan frodas och utvecklas.

Allt började när grundarna, efter egna erfarenheter, insåg att det fanns för många bolag på marknaden som inte höll måttet. Inom dessa bolag tenderade människan bakom
funktionsnedsättningen att förbises. Därmed startades Vivant med idén att låta varje individ ha en särskild plats i verksamhetens hjärta – ett namn som anspelar på ”lev väl, god levnad” från latinskan.

Vi är inte störst – men vi kommer alltid ihåg vad du heter. Hos oss försvinner du aldrig i mängden.

Öppenhet och Transparens

Vivant värnar om öppenhet och tranparenshet gentemot både brukare och samhället i stort. I vårt arbete för detta går det att bland annat se ägarstrukturer. Klicka på länkarna nedan för mer information.

Ägarstruktur
Ekonomi
Styrelse

Är du intresserad av att ansöka om personlig assistans?

Kontakta oss och vi hjälper dig med din ansökan. Vi kommer att guida dig genom processen och hjälpa dig att hitta den perfekta assistenten för dina specifika behov.